Novinky

Víkend pokračoval žiackymi súťažami, kde si Havrani zmerali sily s mládežníkmi z Dukly Trenčín.

Všetky tri družstvá ťahali výrazne za kratší koniec. Dorastenci nebodovali. Súťažné turnaje prípravkárov sa podarili vyhrať vysokými rozdielmi a deti ukázali bojovnosť a srdiečko a radosť z hokeja.

5 HT

HK Havrani Piešťany- Dukla Trenčín 0:15

Do zápasu sme nastúpili naplno, ale súper sa ujal vedenia hneď v úvode zápasu a dominoval aj v ďalšom priebehu. Aj napriek veľkej bojovnosti našich hráčov sme sa bohužiaľ nepresadili a dopúšťali sme sa chýb v obrane, za ktoré nás súper trestal a kvalitatívne nás prevyšoval.

Detail zápasu SZĽH

6 HT

HK Havrani Piešťany-HK Dukla Trenčín 2:16

Góly: Ručkay Martin, Angelovič

Radoslav Kolník: Aj keď výsledok hovorí inak, ale polovicu zápasu ukázali chlapci pekný a bojovný hokej. Vyslovene zlá bola druhá tretina a skóre v nej 0:9. Dukla nám ukázala naše chyby a nedostatky, ktoré si preberieme na video analýze. Máme na čom pracovať.

Detail zápasu SZĽH

8 HT

HK Dukla Trenčín - HK Havrani Piešťany 10:2

Góly: Ondria, Balek

Jozef Haring: Do zápasu hráči nastúpili so strachom a to poznačilo celú prvú tretinu. Aj keď od druhej tretiny sme sa snažili, súper bol lepší vo všetkých činnostiach a tým úplne zaslúžene vyhral.

Detail zápasu SZĽH

1.liga dorastu

HOBA Bratislava - HK Havrani Piešťany 7:2

Góly: Bíly, Končír

Marcel Moravčik: Zápas sme si prehrali v prvej tretine. Súper trestal naše chyby, naprotitomu my sme neskórovali ani z vyložených príležitosti. V druhej časti sme síce hru vyrovnali, ale výsledok sme žiaľ neotočili. V závere sme dali viac priestoru

Detail zápasu SZĽH

Zväzový turnaj prípraviek

HK Havrani Piešťany-Zlaté Moravce 19:2 a 9:4

HK Havrani Piešťany-Nové Mesto nad Váhom 47:2 a 11:7.

Strelci:

Šiška 16 gólov, Klučár 9 gólov, Poláčik 7 gólov, Rusnák 18 gólov, Kubáň 5 gólov, Telenický 4 góly, Gábriš 12 gólov, Drlička 3 góly, Bušo 2 góly, Ferkodič 7 gólov, Čujko 2 góly, Široký 1 gól, Koleno 4 góly, Marcinko 1 gól, Súcky 2 góly, Šedivý 4 góly.